Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ محمدحسین لطفعلی زاده مدیر گروه تولید برنامه شبکه امید گفت: پس از پایان تعطیلات نوروز و اعلام عدم امکان بازگشایی مدارس در مناطق سیل زده تصمیم گرفتیم برای جبران عقب ماندگی تحصیل نوجوانان این مناطق برنامه ای آماده کنیم که از طریق رسانه ملی کمکی به آمادگی آنها در فصل امتحانات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این مبنا جلسه ای با حضور کارشناسان حوزه آموزش ترتیب دادیم و همچنین با هماهنگی جمعیت هلال احمر به بررسی میدانی وضعیت نوجوانان مناطق سیل زده پرداختیم تا بهترین و عملیاتی ترین نوع برنامه را در اسرع وقت روی آنتن ببریم.

وی ادامه داد: از طرفی سیاست های کلی شبکه امید مبنی بر پرهیز جدی از ایجاد فشار روحی در بین دانش آموزان و همچنین دوری از برنامه هایی با محوریت کنکور و مشارکت موسسات آموزشی، ما را بر آن داشت تا برنامه ای مستقل و با تمرکز بر امتحانات پایان سال با عنوان فصل امتحان تدارک دیده شود.

با توجه به اینکه امتحانات پایان سال با ایام ماه مبارک رمضان هم زمان شده است و اکثر دانش آموزان روزه دار از فرصت نیمه شب تا سحر برای مطالعه دروس بهره می برند، زمان پخش اصلی برنامه فصل امتحان از 12 تا 3 بامداد مشخص گردید. پس از آن هم برنامه «کوچه بهار» ویژه سحرهای ماه مبارک رمضان برای این عزیزان و خانواده های گرامی شان آماده شد.

مدیر گروه تولید برنامه شبکه امید با بیان این که بخش اول این برنامه به مرور درس های مهم پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم در رشته های علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی و فیزیک پرداخته افزود: بخش دوم این برنامه از 31 اردیبهشت ماه شروع شده و تا 25 خرداد ماه همزمان با امتحانات نهایی دانش آموزان ادامه دارد. در فصل دوم امتحان به مرور سریع درس ها و مرور سوالات امتحانی می پردازیم.

وی اظهار داشت: بازپخش این برنامه 10 صبح تا 13 است که دانش آموزان بتوانند پس از امتحانات صبح، از بازپخش برنامه نیز بهره مند شوند.

وی در خصوص این که مناطق سیل زده امکان دسترسی نوجوانان به تلویزیون محدود است درباره اثرگذاری بیشتر این برنامه ها تاکید کرد: معلمانی را که در مدارس نمونه دولتی کارنامه موفقی داشتند برای برنامه انتخاب کردیم و از همگی آنان خواستیم که برای هر درس، جزوه ای آماده کنند تا بتوانیم هر یک ساعت به یک ساعت برنامه را در شبکه اجتماعی fasleemtehan_omidtv@ منتشر کنیم و دانش آموزان بتوانند از برنامه استفاده بهتری ببرند.

لطفعلی زاده درباره مجری برنامه هم گفت: سعید شهبازی تهیه کننده و مجری این برنامه از معلمان خوب آموزش و پرورش است و علاوه بر اجرا در برنامه، نکاتی را برای موفقیت بیشتر دانش آموزان گوشزد می کند که این خود از نکات مهم، «فصل امتحان» است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون دانش آموزان مناطق سیل زده شبکه امید فصل امتحانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است

 مهرداد جهان‌دیده در اولین جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان ایرانشهر در سال جهش تولید با مشارکت مردم که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد با گرامیداشت روز نهم اردیبهشت‌ماه روز ملی شوراها، یازدهم اردیبهشت روز ملی کار و کارگر و فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری اسوه اخلاق و دیانت را تبریک بیان کرد: شهید مطهری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همچنین خانواده بزرگ تعلیم‌وتربیت منشأ خیروبرکت بود یادش را گرامی می‌داریم.
 
 وی به اهمیت و جایگاه تعلیم‌وتربیت پرداخت و افزود: در جامعه اساسی‌ترین و دشوارترین کار تعلیم‌وتربیت است و کسی که این رسالت خطیر و سنگین را به دوش می‌کشد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
 
 این مقام مسئول ادامه داد: روایات و آیات قرآنی اشاره به این رسالت مهم دارد و وظیفه عزیزان حوزه تعلیم‌وتربیت را سنگین‌تر می‌کند.
 
 فرماندار ویژه ایرانشهر اظهار کرد: انتظار است آموزش‌وپرورش شهرستان در همین ابتدای سال جدید برنامه راهبردی در حوزه تعلیم‌وتربیت طراحی کند و بر اساس برنامه‌ها گام بردارد.
 
 وی تصریح کرد: برخی از برنامه‌ها علاوه بر بخش‌نامه کشوری و استانی باید حسب شرایط و مناسب بوم منطقه برنامه‌ریزی شود.
 
 جهان‌دیده در این نشست به مواردی همچون استفاده از روش‌های نوین تدریس جهت یادگیری دانش‌آموزان، توانمندسازی دانش‌آموزان با شکل‌گیری تعاونی‌های دانش‌آموزی، پرداختن به اوقاف فراغت دانش‌آموزان، فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ورزشی و همچنین گفتمان‌سازی در بین دانش‌آموزان، مربیان و اساتید باتوجه‌به شعار از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تأکید کرد.
 
 در ادامه حسین بامری، رئیس شورای آموزش‌وپرورش شهرستان ایرانشهر ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته معلم بیان کرد: باتوجه‌به اینکه در آستانه فرارسیدن هفته معلم قرار داریم مراسماتی درشان مقام شامخ معلم برگزار شود و از زحمات عزیزان حوزه تعلیم‌وتربیت تجلیل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر آستارایی برگزار شد